Lajme Shqip Wednesday, 23 September 2015 07:55

Në Qendrën Mediale në Çagllavicë sot do të mbahet konferenca për gazetarë e kryetarit të “Listës Serbe”, Aleksandër Jablanoviqit.

Tema e konferencës është ”Thirrja popullit serb nga përfaqësuesit e dalluar të Listës Serbe me të cilën kërkohet tërheqja e Aleksandër Jablanoviqit nga të gjitha funksionet në këtë Listë”.

Konferencën e organizon “Lista Serbe” dhe fillon në ora 12:00.