Lajme Shqip Tuesday, 05 April 2011 13:30

Lajmeshqip.com publikon aktvendimin e Gjykatës së Qarkut në Prishtinë, të lëshuar ndaj Kryetarit të Therandës dhe Sekretarit Organizativ të AAK-së, Blerim Kuqit. Lajmi për caktimin e burgimit ndaj Blerim Kuçit.