Berisha-Ramës: Ti bën ciu ciu nga mëngjesi deri në darkë » Berisha dhe Rama

TRYEZA PER REFORMEN ZGJEDHORE – Kryeministri Sali Berisha dhe kryetari i PS Edi Rama, gjate nje tryeze te partive politike per reformen zgjedhore, ku Rama ka kerkuar ngritjen nje Komisioni hetimor parlamentar per zgjedhjet e 28 qershorit te 2009.


Comments are closed.