Lajme Shqip Sunday, 27 March 2011 11:56

Tiranë – Në spitalin e Palermos ka ndërruar jetë pas një agonie prej 10 ditësh, .

Emigranti ka lënë gruan dhe një vajzë.

Autoritetet dyshojnë se shkak për këtë gjest mendohet të jetë mosmarrja e pagës nga punëdhënësi i tij.

Sipas bashkëshortes së tij, viktima nuk merrte prej kohës rrogë dhe kishte kërcënuar vetëvrasjen.