Lajme Shqip Monday, 15 April 2013 11:26

Tiranë – Ish të përndjekurit politikë u janë rikthyer ditën e hënë  protestave para Parlamentit vetëm disa minuta para nisjes së seancës plenare.

Ata janë lidhur me zinxhirë në formë proteste ndaj mungesës së vëmendje së qeverisë ndaj kësaj shtrese dhe mosdhënies së kësteve të dëmshpërblimit që u takon, por janë përplasur me policinë, që e ka shpërndarë protestën.

Përfaqësuesi i tyre dhe një nga personat më aktivë në mbrojtje të kauzës së kësaj shtrese, Skënder Tufa u shpreh se nëse nuk u vihet veshi për të drejta e tyre, atëherë do të ndërmarrin veprime ekstreme duke u djegur si kamikazë.

Ndërkohë policia ka shoqëruar në komisariat disa nga protestuesit që ndodheshin para parlamentit.(T.CH/SH.CLajmeShqip.com)