Lajme Shqip Friday, 07 December 2012 14:12

Protestuesit kërkuan lirimin e të akuzuarve duke thënë se mbajtja në paraburgim e tyre është “absurde dhe e pabazë”.

Protestuesit thanë se nuk do të qëndrojnë duarkryq ndaj burgosjes së ish luftëtarëve të UÇK-së, ndërsa u kanë bërë thirrje institucioneve të Kosovës që ta rishqyrtojnë qëndrimin ndaj misionit EULEX të Bashkimit Evropian.

Protesta zgjati më tepër se gjysmë ore dhe përfundoi e qetë.(LajmeShqip.com)