Lajme Shqip Thursday, 06 June 2013 00:25

Ish- komandanti i Shtabit të Përgjithshëm të UÇK-së, Sylejman Selimi ka kërkuar nga katër grevistët të cilët po qëndrojnë përballë Gjykatës së Apelit në Prishtinë që ta ndërpresin grevën.

Ai nga  paraburgimi, ku është aktualisht, ka dërguar porosinë nëpërmjet gruas së tij raporton portali Koha.net.

Por, grevistët nuk e kanë pranuar këtë duke deklaruar se do ta çojnë kauzën e tyre deri në fund.

Katër veta janë future në grevë prej se EULEX-i arrestoi komandantët që janë pjesë e Grupit Drenica si ambasadorin e Kosovës në Shqipëri Sylejman Selimi, kryetarin e Skënderajt, Sami Lushtaku, Sahit Jasharin, Jahir Demakun, Zeqir Demakun dhe Hysni Thaçin.