Lajme Shqip Tuesday, 26 July 2011 16:27

Prishtinë – Mbikëqyrësi i pavarësisë së vendit, Zyra Civile Ndërkombëtare, nëpërmjet zëdhënësit Andy Mecguffy, ka thënë se sikur çdo vend sovran, Qeveria ka të drejtë të ndërmarrë hapa për të siguruar administrim adekuat, përfshirë këtu kontrollin e kufirit dhe të doganave.

ICO ka deklaruar se e inkurajon Qeverinë që përpjekjet e veta për të vendosur kontroll në tërë territorin e saj dhe se do ta përcjellë këtë me përpjekje për t’i siguruar dhe mbështetur qytetarët e saj në veri të vendit.