Lajme Shqip Monday, 21 October 2013 16:12

Gostivar- Imami i Gostivarit, Zekirija Rushani i revotuar me gjendjen e përgjithshme të shqiptarëve në Maqedoni apeloi që të bojktohet gjithçka maqedonase.

Ai këtë e ka theksuar në lutjet e së premtes para besimtarëve në xhaminë qendrore të Gostivarit.

Ai ka theksuar se shqiptarët dhe besimtarët mysliman duke qenë në këtë pozitë të mjerueshme duhet të bojkotojnë maqedonasit në të gjitha aspektet.

Lajmi ka bërë bujë edhe tek mediat maqedonase. “Mos bleni nga ta, dhe zëvendësoni prodhimet e tyre me prodhime shqiptare. Mos bleni asgjë nga ta, sepse me paratë e tua ata ju vrasin”, ka theksuar hoxha. /INA/

 

 

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=acyI_H_Mejg