Lajme Shqip Tuesday, 21 January 2014 11:30

“Koha Ditore” merr vesh se hetime te reja janë duke u zhvilluar kundër Fatmir Limajt, për vepra korrupsioni. Dyshohet se në cilësinë e ministrit të Transportit dhe të Telekomunikacionit ka keqpërdorur detyrën zyrtare në tre tenderë rrugësh në rajonin e Ferizajt.

Limaj, aktualisht deputet në Kuvendin e Kosovës, dyshohet për shumë vepra penale, duke i përfshirë krimin e organizuar dhe marrjen e ryshfetit. 

“Mund të konfirmojmë se hetimet kanë të bëjnë me tre tenderë të ndërtimit të rrugëve, mirëpo nuk mund të japim më shumë detaje”, ka thënë EULEX-i në një përgjigje me shkrim për gazetën.

Janë edhe dy procese ose hetime të tjera që po zhvillohen kundër Limajt e të tjerëve, rikujton gazeta