Haxhinasto: Faktori shqiptar në Ballkan, prioriteti ynë » Edmond-Haxhinasto

Ministri i Jashtem Edmond Haxhinasto, gjate ceremonise se organizuar me rastin e dorezimit te detyres nga Ilir Meta dhe marrjes se kesaj detyre nga Haxhinasto.


Comments are closed.