Lajme Shqip Monday, 07 September 2015 13:03

Haliti ka propozuar që Skënder Hyseni që të raportojë pa praninë e mediave rreth Maqedonisë

Nënkryetari i kryetarit të Kuvendit të Kosovës dhe anëtar i komisionit për Integrime Evropiane, Xhavit Haliti ka propozuar që në këtë komision të ftohet ministri i Punëve të Brendshme, Skënder Hyseni që të raportojë pa praninë e mediave rreth Maqedonisë dhe shume çështje tjera.

Kurse, anëtari tjetër i këtij komisioni, Ilir Deda ka shprehur brengën e tij lidhur me tensionimin e skenës politike në Kosovë.