Lajme Shqip Monday, 17 September 2012 15:05

Tiranë – Grupi parlamentar i Partisë Socialiste të opozitës vendosi të hënën që të votojë “pro’ draftit për heqjen e imunitetit të zyrtarëve të lartë, në seancën e Kuvendit, që pritet të mblidhet të martën (ora 11:30).

Sot u mblodh konferenca e kryetarëve, e cila vendosi për mbledhjen nesër të parlamentit, ku pritet të shqyrtohen dhe draftet për ndryshimet kushtetuese të propozuara nga maxhoranca dhe opozita.  

Kjo nismë e PD-së nuk arriti të miratohej në parlament në seancën e 6 gushtit, pasi opozita refuzoi të japë votën e saj, duke e kushtëzuar atë me miratimin më parë të draftit të propozuar prej saj që synonte një reformë në zgjedhjen e anëtarëve të institucioneve të larta të drejtësisë. (LajmeShqip.com)