Lajme Shqip Wednesday, 22 January 2014 17:09

Një ditë para skadimit të masës së paraburgimit ndaj kryetarit të komuëns së Skenderajt Sami Lushtaku, ambasadorit, Sylejman Selimi dhe pjesëtarëve të tjerë të njohur për drejtësinë si grupi i Drenicës, EULEX-i, ua ka vazhduar atyre paraburgimit edhe për dy muaj të tjerë, deri më 23 mars.

Lajmin për vazhdimin e paraburgimit e ka konfirmuar për gazetën mbrojtësi i Sylejman Selimit, avokati Tomë Gashi.

“Gjyqtari i EULEX-it, në cilësinë e kryetarit të trupit gjykues në rastin e ushtarakëve të UÇK-së, tani të njohur si Grupi i Drenicës, nuk ka pritur fare skadimin e paraburgimit që do të ndodhte nesër me 23 janar por me një vendim të ri sot ua ka vazhduar paraburgimin edhe për dy muaj deri më 23 mars”, ka thënë konfirmuar Gashi.

Duke e cilësuar vazhdimin e paraburgimit si dënim pa gjykim./Zeri/