Lajme Shqip Wednesday, 19 August 2015 14:09

Zëvendësdrejtori i zyrës serbe për Kosovën, Dushan Kozarev, ka thënë se dejtorit të zyrës serbe për Kosovën Marko Gjuriq i është ndaluar që të hyjë në Kosovë.

Ai ka thënë se nuk kishte asnjë arsye që t’i ndalohej hyrja Gjuriqit, ku ai do të vinte me arsyen që të shpërndajë ndihma për fermerët, transmeton Indeksonline.

Kozarev ka thënë se vendimi për ta ndaluar Gjuriqin nuk tregon forcë, por pafuqi dhe frikë. Ndërkaq, edhe pse ai u ndalunë kufi, Gjuriq ka këmbëngulur që ndihmat të shpërndahen për fermerët.