Lajme Shqip Monday, 04 February 2013 15:57

TIRANË – Gjykata e Apelit shtyu sot për më 13 shkurt vendimin për dosjen “Gërdeci”.  Ky vendim u mor pasi dosja e kësaj çështje është shumë voluminoze dhe shqyrtimi i saj kërkon më shumë kohë.     
Seanca e sotme në Apel duhet të shënonte dhënien e vendimit përfundimtar për 29 të pandehurit e akuzuar si përgjegjës të shpërthimit të rreth psë viteve më parë. Vendimi që pritet është i formës së prerë, ç’ka do të thotë që është i ekzekutueshëm.

Më 15 mars 2008 shpërthimi në një fabrikë të çmontimit të municioneve në Gërdec(Tiranë) shkaktoi 26 të vrarë, rreth 300 të plagosur dhe dëmtimin e dhjetra shtëpive. (LajmeShqip.com)