Lajme Shqip Friday, 01 November 2013 11:52

Prishtinë- Gani Geci po pretendon se kryeministri Hashim Thaçi dhe ish-shefi i SHIK-ut, Kadri Veseli, i kanë treguar se prapa urdhrit për vrasjen e tij qëndron dikush tjetër, e jo Azem Syla.

 

Geci ka treguar se këta i kanë thënë në sy të mërkurën në një odë në Drenicë, dhe janë bërë “garantë me jetë” se Syla nuk ka dorë në këtë krim, që ia ka marrë jetën Bekim Dajakut dhe Bekim Kastratit

Ish-deputeti i LDD-së, Gani Geci, është përfshirë të hënën në një konflikt fizik dhe të armatosur me deputetin Azem Syla. /koha/