Lajme Shqip Tuesday, 04 March 2014 13:07

Qeveria e Kosovës sot në mbledhjen e saj ka miratuar analizën e rishikimit strategjik të sektorit të sigurisë dhe tetë rekomandimet e dala nga ky proces, ku parashihet që FSK-ja të shndërrohet në Forca të Armatosura të Kosovës.

Po ashtu, kjo analizë parasheh që Ministria e FSK-së të shndërrohet në Ministri të Mbrojtjes së Kosovës.