Lajme Shqip Tuesday, 28 February 2012 12:48

Landsthul – Një ditë pas mbërritjes së tij në Gjermani, Aleksandër Peci, ka bërë të ditur se është shëndoshë e mirë dhe se ndihet krenar që është shqiptar.

Këtë e mësojmë përmes faqes së tij të rrjetit social Facebook, ku ai të premten në darkë shkruan tre mesazhe në faqen zyrtare të tij për miqtë e shokët.

Nga mesazhet e shkruara, duket se i ka shkruar shpejt dhe tejet i emocionuar, pasi teksti ka gabime shtypi. Mesazhi i parë është: “Ju flm te gjfve pr urimin un jam shum zoyi beri mrekull e jam shendeosh e mir ju dua te gjithavfe”, premte 20:59. Ai me këtë mesazh përshëndet miqtë e tij të rrjetit social, i thotë që është mirë me shëndet, i do të gjithë, e mbi të gjitha, duke qenë besimtarë i mirë, e quan si mrekulli të Zotit rastin e vet.

Aleksandri shkruan edhe një tjetër mesazh në faqen e rrjetit social, sërish i emocionuar: “Un ndjehem krenar qe kam kam gjak shqpitat skam ma mir se me kkan shqiptatt”, premte 21:36, ai u kujton të gjithëve se është krenar që ka gjak shqiptari dhe s’ka më mirë se të jesh shqiptar.

Aktualisht, Aleksandër Peci gjendet në një spital ushtarak amerikan në Landstluh të Gjermanisë dhe siç shihet edhe nga mesazhet në rrjetin social, është mirë me shëndet.