Lajme Shqip Monday, 07 October 2013 12:33

Mitrovicë- Rrjetet sociale janë pushtuar nga një video ku shihen dy vajza të reja duke u rrahur. Sipas raportimeve të mediave, vajzat janë filloriste nga Mitrovica. Protagonistja e videos, njihet me emrin “Duda” dhe në video, shihet duke rrahur shoqen e saj, pasiqë kjo e fundit i ka thënë para nxënësve tjerë se “nuk po të shkon shkolla”.

Mësohet se nxënësit ndjekin mësimin në shkollën “Musa Hoti” në Mitrovicë.

Që prej se është publikuar video, në rrjetet sociale janë ngritur shqetësime të shumëta në lidhje me këtë fenomen ndërkohë që video tashmë është bërë edhe pjesë e lajmeve nëpër shumë media. 

 

 

 

VIDEO: http://www.youtube.com/watch?v=2D5wrRmCrT8