Lajme Shqip Monday, 19 August 2013 14:16

Një video e publikuar qysh në vitin 2010, është riaktualizuar sërish duke marrë klikime me një shpejtësi, duket se vet në kohën kur edhe është publikuar.

Në këtë video, shihen dy fëmijë duke qarë, dhe duke mos pranuar asgjë vetëm “të votojnë për Hashim Thaçin”.

Në këtë video, ku prindi i fëmijëve shihet duke pyetur me mburrje fëmijët se pse po qajnë, ato thonë se po qajnë sepse “dojnë me votu për Thaçin”.

 

Prindi: “Ça kini që po kani… kallxoj babit, çka ki që po kanë… pse po kan, hajt hajt… kallxoj babit pse po kanë?… e çka po don hajt kallxom, kallxom a po don pare”

Vajza: “Jo hiç send, veç me ardhë…”

Prindi: “E ku me ardhë…”

Vajza: “Me votu për Thaçin…”

Prindi: “Çka po don qika jem?”

Vajza: “Me votu për Thaçin”…

 

Kjo është vetëm një pjesë e bisedës që zhvillohet në këtë video:  http://www.youtube.com/watch?v=Icf3-q9YQJQ