Lajme Shqip Tuesday, 30 October 2012 17:48

Prishtinë – Deputeti i Partisë demokratikë të Kosovës, Azem Syla, ka mbajtur një konferencë për media në të cilin edhe zyrtarisht ka deklaruar se hetimet ndaj tij që janë zhvilluar për më shumë se dy vite janë mbyllur nga Prokuroria e EULEX-it.

Ai tha se vazhdimisht ka kërkuar nga organet e drejtësisë që të merren me këtë rast dhe u bë mirë që janë marrë dhe ky është epilogu i atyre hetimeve tha Syla . Hetimet e EULEX-it ndaj deputetit të Partisë Demokratike të Kosovës, Azem Syla janë ndërprerë me 25 të këtij muaji . Syla ka qenë i përmendur disa herë në rastin Bllaca,kinse kishte dhënë urdhra për disa vrasje të pasluftës.

Kjo është një e mirë edhe një e mirë për vet shokët e mi vet Azemn Sylen ,familjen ,rrethin shokët dhe gjith popullin se nje genjeshter që doli para dy vitesh ,këto të thëna kanë qenë shpifje genjeshtra .

Per mendimin tim kanë qene të qarqeve të caktuara coftë serbe apo të tjera të liga ndaj shqiptarëve andaj është një e mirë që e verteta dhe ato që janë thënë para dy vjetesh shpifje dhe genjeshtra dolën të tilla.(LajmeShqip.com)