Lajme Shqip Friday, 02 September 2011 15:31

Prishtinë (PLOTËSUAR 16:15) – Portali LajmeShqip.com, e publikon ne vijim ekskluzivisht dokumentin e vendimit për konfirmimin e aktakuzës ndaj Fatmir Limajt dhe nëntë bashkëluftëtarëve të tij.

***********************************

Prishtinë – Burime të Portalit LajmeShqip.com nga misioni ndërkombëtar i EULEX-it, bëjnë të ditur se është konfirmuar aktakuza ndaj Fatmir Limajt.

Nënkryetari i PDK-së dhe deputeti Fatmir Limaj ishte paraqitur javën e kaluar për dy ditë me radhë në Gjykatën e Qarkut në Prishtinë. Ai i kishte hedhur poshtë të gjitha akuzat dhe kishte thënë se në kohën për të cilën akuzohet, ai ka qenë në Shqipëri, me mision organizimin e operacionit “Shigjeta” (LajmeShqip.com)

{fotogaleria}

 

 

 

 

 

 

 

 

 

{/fotogaleria}