Lajme Shqip Wednesday, 25 June 2014 16:24

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, dhe një delegacionion i LDK-së, po qëndrojnë në Bruksel, në vazhdën e takimeve me përfaqësues të Partisë Popullore Evropiane, oraganizatë anëtare e të cilës është LDK-ja. “Delegacioni i LDK-së sot është pritur nga kryetari i Partisë Popullore Evropiane, Joseph Daul, me të cilën kanw biseduar për proceset politike në Kosovë.

Kryetari Mustafa e ka njoftuar Daul me ecurinë e procesit zgjedhor, me detajet e marrëveshjes së koalicionit të shumicës dhe me prioritetet qeverisëse të koalicionit.

Mustafa është zotuar se koalicioni do të punojnë shumë për të cuar përpara porcesin e integrimit të Kosovës në strukturat evro-atlantike, se të luftojë me vendosmëri korrupsionin dhe krimin e organizuar dhe se do ta ketë prioritet zhvillimin e ekonomik të vendit.

Daul e ka përgëzuar kryetarin Mustafa për procesin zgjedhor dhe i ka dhënë mbështetje atij dhe LDK-së në synimet politike dhe qeverisëse”, njofton LDK.