Lajme Shqip Tuesday, 26 July 2011 02:58

Prishtinë – Deputeti Fatmir Limaj prej të hënës është i akuzuar për krime lufte në fshatin Kleçkë të Lipjanit.

Burime nga EULEX-i kanë thënë për Portalin LajmeShqip.com se Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë të rëndë kundër Limajt dhe bashkëluftetarëve të tij. Deputeti i Kuvendit të Kosovës akuzohet për pesë pika, ndër të cilat për krime lufte kundër popullatës civile dhe krime lufte kundër të burgosurve të luftës, shqiptarë dhe serbë ushtarakë, policë dhe civilë.

Aktakuza është ngritur kundër Fatmir Limajt, Naser Krasniqit, Nexhmi Krasniqit, Naser Shalës, Sabit Shalës, Refi Mazfrekut, Shaban Shalës, Behlul Limajt, Arben Krasniqit dhe Besim Shnurdhaj.

Portali LajmeShqip.com publikon urdhërarrestin e mëhershëm ndaj Fatmir Limajt, kurse sot gjatë ditës do ta publikojë dosjen e plotë të rastit Kleçka. (LajmeShqip.com)