Lajme Shqip Sunday, 16 March 2014 16:53

Zhvillimet e fundit në Shqipëri dhe Kosovë, me theks të veçantë në forcimin e mëtejshem të bashkëpunimit ka qenë në fokus të diskutimeve, në takimin që Presidenti i Shqipërisë BujarNishani pati me zëvendëskryeministrja e Kosovës, Edita Tahiri

Tahiri ndodhej për një vizitë në Tiranë me ftesë të zonjës së parë të Shqipërisë, OdetaNishani, ku mori pjesë në pritjenzyrtare të organizuar me rastin e Ditës së Verës, ku në mesin e të ftuarave ishin ambasadoret, gratë e ambasadorëve dhe personalitete të shquara shqiptare.