Lajme Shqip Saturday, 12 September 2015 08:02

Gazeta malazeze Vijesti, raporton se banorët e Rozhajës kanë filluar nënshkrimin e një peticioni duke bërë thirrje për një ri-demarkacion me Kosovën.

Këta banorë kërkojnë që të futet prapë brenda territorit të Malit të Zi, Hajla, një zonë e rëndësishme turistike.

Përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës dhe të Malit të Zi, kanë nënshkruar një marrëveshje për demarkacionin e ri në mes të dyja vendeve, më 26 gusht të këtij viti.