Lajme Shqip Monday, 17 August 2015 12:55

Pas lojës Shkëndija-Vardar e cila mbaroi me humbje të Shkëndijës me rezultat 1-3 ajo çka spikat është dhuna e madhe policore jashtë stadiumit e cila sipas materialeve që ka siguruar Telegrafi duket se është e pa arsyeshme. Policët në vendin e ngjarjes kanë kërkuar nga gazetari i Telegrafit që të mos inçizojë ngjarjen, por si medium kemi detyrë ndaj qytetarëve që të mbulohet ngjarja.

Më posht shihni fotografinë e Ballistit të lënduar dhe videon e përleshjes.