Lajme Shqip Sunday, 30 June 2013 21:06

Tiranë – Disa njerëz po e përjetojnë shumë keq humbjen e zgjedhjeve dhe tërheqjen e Sali Berishës nga Partia Demokrtatike.

Nuk janë vetëm mesazhet që ata shpërndajnë nëpër rrjetet sociale, e që ia dedikojnë liderit historik.

Ka edhë të atillë që po shkojnë “disa shkallë” më lart. Raportohet se shumë njerëz kanë filluar të bëjnë tatuazh Berishën në trupin e tyre.