Lajme Shqip Friday, 25 October 2013 16:21

Bashkia spastron Urën e Dajlanit nga 17 ndërtime pa leje. Në një njoftim të 25 tetorit 2013 të bashkisë thuhet se inspektorati ndërtimor i saj ka nisur prishjen e ndërtimeve pa leje në kryqëzimin te mbikalimi i urës së Dajlanit. 17 ndërtime të llojeve të ndryshme, si lavazhe, kioska, njësi tregtare etj, janë prishur për të pastruar të gjithë zonën.

 

Drejtori i inspektoriatit ndërtimor të Bashkisë Durrës Artur Çela tha se aksioni do të vazhdojë edhe në ditët në vazhdim dhe do të shemben të gjitha ndërtimet që gjenden përreth mbikalimit të Urës së Dajlanit dhe në drejtim të zonës së Shkozetit. Aksioni në fjalë është mbështetur nga efektiva të policisë së rendit. Fadromat kanë shembur edhe billbordet që gjendeshin në të dyja anët e rrugës që hyn në zonën e Plazhit.