Lajme Shqip Friday, 14 October 2011 14:48

Shkrimtari i njohur Dritëro Agolli në vijim të festimeve të 80 vjetorit të lindjes i ka drejtuar një mesazh politikës shqiptare.

Në festën e organizuar nga Partia Socialiste me rastin e 80-vjetorit të lindjes, shkrimtari Agolli i kërkoi opozitës të zhbllokojë ngërçin politik, pasi sipas tij situata politike është e acaruar.

Nga ana tjetër kreu i grupit parlamentar socialist Gramoz Ruçi ka komentuar këtë deklaratë duke u shprehur se këshillat e Dritëro Agollit janë një gur i çmuar për veprimtarinë dhe aksionin politik të Partisë Socialiste.

Sipas tij, me propozimet e fundit dhe me kërkesën që ka bërë lideri i PS-së për një debat institucional është në kuadër të këshillës së urtë dhe të mençur të shkrimtarit.