Lajme Shqip Saturday, 15 August 2015 08:03

Avokati Tomë Gashi, ka folur sërish për rastin e vdekjes së Dino Hasanajt, ish-shefit të privatizimit në Kosovë.

“Ekipi i njëjtë ishte në rastin e Hasanajt dhe rastin Sopa. Unë mendoj Dino Hasanaj është vrarë. Vrasjen e kanë bërë vetëvrasje”, ka thënë ai në emisionin “Komiteti” të Gazetës Express, që transmetohet në RTK.