Lajme Shqip Friday, 28 August 2015 18:16

Një deputet zviceran tallet në Facebook me azilkërkuesit shqiptarë që marrin rrugën drejt Gjermanisë, Zvicrës dhe vendeve të tjera të Evropës.

Chrisoph Morgeli ka postuar një foto nga eksodi i shqiptarëve në vitet ’90 dhe e shoqëron me komentin: “Po vijnë profesionistët…”!

Postimi është komentuar edhe nga shumë ndjekës të tij në rrjetin social, ku shumica mbështesin qëndrimin kundër azilkërkuesve shqiptarë.