Lajme Shqip Friday, 25 March 2011 16:59

Prishtinë –

Halit Krasniqi nga Grupi Parlamentar i PDK-së, në fillim të seancës së sotme, foli për krimet e luftës të cilat ushtria dhe paramilitarët serbë i kanë bërë gjatë luftës në rajonin e Malishevës.

Ndërkaq Librun Aliu, nga Vetëvendosja, tha se veprimet e tilla të misioneve ndërkombëtare do të vazhdojnë derisa të mos ndryshohet Kushtetuta.