Lajme Shqip Saturday, 19 October 2013 19:46

Kryeministri serb iu drejtua krerëve dhe simpatizantëve të listës – “Iniciativa qytetare serbe” me fjalët: “Merreni pushtetin dhe punoni për Serbinë”.

Gjithashtu ai kërkoi nga qytetarët që të dalin në zgjedhje dhe të jenë pjesë e organeve pasi që sipas tij vetëm me fitmin e komunave, do të jenë më të fuqishëm

“Serbia ju fton që të votoni listat serbe pasi vetëm ashtu do të jetë me e fuqishme në Kosovë” dhe u bëri thirrje që të dalin sa më shumë në zgjedhje. Vizita ime është për qëllim besim, është e vërtetë që jam ardhë pasi që unë besoj në serbi”, ka thënë Daçiq.

 Ai tha se nuk ka nevojë për kënd të votohet , dihet se kënd e mbështet Beogradi.

Poashtu ai ftoi serbët të dalin në zgjedhjet lokale dhe u thirrje që të merret pushtetit dhe ai pushtet të shfrytëzohet për Serbinë.