Lajme Shqip Monday, 01 August 2011 13:11

Beograd  – Siç është paralajmëruar edhe gjatë vikendit, ndërmjetësi i BE-së, për bisedime, Robert Cooper, pritet të qëndrojë sot në Beograd dhe më pas edhe në Prishtinë.
Mesazhi që do të sjellë Cooper është ai i dialogut mes palëve.

Ai do të dërgojë tek të dyja palët mesazhin e Bashkimit Evropian se dialogu është zgjidhja e  kontesteve midis Kosovës e Serbisë, kanë thënë zyrtarë nga Brukseli.