Lajme Shqip Wednesday, 21 October 2015 18:34

Këshilli Ekzekutiv i UNESCO ka marrë vendimin që Kosovën ta propozojë për anëtarësim në këtë organizatë të KB-së gjatë Konferencës së Përgjithshme që do të mbahet në muajin në nëntor,

Për Kosovën votuan 27 vende, 14 ishin kundër e 14 abstenuan.

Ja lista e këtyre vendeve dhe mënyra se si votuan: