Lajme Shqip Tuesday, 16 July 2013 14:57

Tiranë – Situata kriminale ka sjellë në Lezhë, Drejtorin e Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, Hysni Burgaj. Në takimin me krerët e policisë së qarqeve Lezhë, Shkodër e Kukës, Burgaj ka deklaruar se është e pakuptueshme një situatë e tillë dhe kjo mefshtësi e paraqitur në këtë periudhë tek uniformat blu do të ndëshkohet, raporton Shqiptarja. 

Ngjarjet e fundit kriminale, kryesisht në Shkodër e Lezhë e sidomos ajo e ndodhur në Pukë me plagosjen e 5 personave gjatë një tentative grabitjeje, do të ketë angazhim maksimal për zbardhjen e saj. 

Burgaj ka folur edhe për strukurat e policisë rrugore, duke deklaruar se ato nuk duhet të fshihen dhe të qëndrojnë në zona që nuk përbëjnë rrezik për aksidente, por të përqendrohen në pikat nevralgjike dhe që janë objekt i personave që grabisin.