Lajme Shqip Wednesday, 03 July 2013 19:31

Pishtinë – Nazim Bllaca ka pranuar gjatë seancës së tij gjyqësore se ka vrarë Ibush Kllokoqin, edhe pse nuk e ka ditur se kush është ai.

Avokati Osman Havolli bëri të ditur për media pas seancës se klienti i tij ka pranuar në tërësi fajin për vrasjen e Ibush Kllokoqit.

Si pasojë e kësaj gjykata nuk do t’i dëgjojë dëshmitë e dy dëshmitarëve të rastit.

“Nazim Bllaca ka pranuar në tërësi vrasjen e Ibush Kllokoqit dhe i ka kërkuar falje familjarëve të tij. Ai është i vetëdijshëm për pasojat e kësaj vepre por qëndron prapa asaj se kur e ka kryer vrasjen nuk e ka ditur se kush është Ibush Kllokoqi”, tha Havolli, raportojnë mediat.

Ai ka bërë të ditur po ashtu që në seancën e radhës që do të mbahet me 15 korrik të këtij viti ka gjasë që gjykata të shpallë edhe vendimin për Bllacën, meqë ai e ka pranuar fajin.