Lajme Shqip Thursday, 18 April 2013 17:35

Zveçan – Shpresoj se drejtori i Zyrës për Kosovën pranë Qeverisë së Serbisë, Aleksandar Vulin, do të vijë në veri dhe të na informojë saktë për rrjedhën e bisedimeve në Bruksel, dhe çfarë i është ofruar konkretisht ekipit serb në këto bisedime.

“Jemi në pritje të një përgjigjeje nëse veriu i Kosovës do të vazhdojë të mbetet në kuadër të sistemit kushtetues dhe juridik të shtetit të Serbisë, e jo në asnjë mënyrë në pritje të asaj nëse do t’i zgjedhim komandantët e policisë dhe ngjashëm”,kryetari ilegal i komunës së Zveçanit, Dragisha Milloviq.(LajmeShqip.com)