Lajme Shqip Tuesday, 13 August 2013 12:02

Prishtinë,- Guxim dhe Ngadhënjim Grabovci, bijtë e Adem Grabovcit, shefit të Grupit Parlamentar të PDK-së në Kuvendin e Kosovës, mund të dënohen nga gjashtë muaj deri pesë vjet burg.

Të dy këta kanë sulmuar policin Avni Selaci më 14 shkurt të këtij viti dhe burgun mund ta vuajnë nëse për këtë vepër penale për të cilën akuzohen, gjykata i shpall fajtorë.

Tashmë ndaj dy bijve të Adem Grabovcit, ka aktakuzë të ngritur nga Prokuroria Themelore e Prishtinës, transmeton gazeta Tribuna.

Prokurorja Sebahate Hoxha më 16 maj të këtij viti, ka ngritur aktakuzë kundër Guxim dhe Ngadhënjim Grabovcit, për veprën penale – sulm ndaj personit zyrtar gjatë kryerjes së detyrës zyrtare