Lajme Shqip Tuesday, 08 October 2013 16:38

Tiranë- Ish-kryeministri Sali Berishaakuzoi qeverine Rama se nuk ka program për parandalimin e krizes. Pas një takimi me presidentin e Fondacionit Shqiptaro- Amerikan, Michael Granoff, Berisha u shpreh seRama dhe ekzekutivi i tij po rrenojne çdo dite sigurine ligjore, pra zemren e shtetitligjor ne Shqiperi.

“Ata me vendimet e tyre dhunojne Kushtetuten dheligjet e vendit pa i ndryshuar ato, me pretekstin se jane premtime elektorale, anullojne pa asnje shkak ligjorkonçesione, kontrata, te drejta pronesie, te cilat jane dhene ne perputhje me ligjet dhe Kushtetuten, gje qe godet rende investimet e huaja dhe te vendit’- shkruan Berisha në Facebook. /albeu/