Lajme Shqip Thursday, 19 June 2014 14:11

Derisa ish Kryeministri Sali Berisha mund tashmë të deklarohet edhe legalisht i çmendur, në Partinë Socialiste kanë filluar të thonë se nëse flitet për ‘kurva’ atëherë Berisha duhet të shoh tek pragu i tij i shtëpisë.

Për shkak të gjuhës së përdorur në Kuvendin e Shqipërisë, duke e quajtur ‘kurvë dhe prostitutë’ gruan e një ministri, Sali Berisha është dënuar me 10 ditë mospjesëmarrje në Kuvend.

Por si duket vetëm kjo masë e ndërmarrë nuk e ka kënaqur Partinë Socialiste, që janë ndier të ofenduar rëndë me gjuhën që ish Kryeministri shqiptar ka përdorur për gruan e një kolegu të tyre.

“Nëse qeni të ha, tash nuk do të thotë se duhet të kthehesh e ta hash qenin, por megjithatë Berisha e meriton t’i thuhet troç. Ai është mirë të sheh në rrethin e tij të ngushtë të krushqisë. Ai aty mund të gjej kurvat”, i ka thënë gazetës një zyrtar i lartë i PS’së.