Lajme Shqip Wednesday, 26 June 2013 15:56

Tiranë – Sali Berisha do dalë për herë të parë para gazetarëve në orën 19.00. Askush nuk e di, përveç ndoshta të së shoqes e Lulzim Bashës, se çfarë do të thotë e se cili do të jetë qëndrimi i tij në këtë moment të parë.

Burime të mirinformuara kanë thënë për respublica-n, se ai nuk e ka pritur këtë disfatë kaq totale, se ai është duke e vuajtur shumë, dhe se ndihet i braktisur e i zhgënjyer nga shumë njerëz, që kanë qenë rrotull tij. Burimi tha se fjala e mbrëmshme e Ramës ka qenë e tillë që e ka lënë pa ngushëllim.

Do ish shumë i kënaqur që Rama të mbante një fjalim arrogant, fyes e kërcënues, por mesazhet që fituesi ka përcjellë e kanë çarmatosur. Ndërkohë i ka vajtur në vesh që diplomatët ndërkombëtarë, përfshirë zyrtarë të Brukselit dhe Ëashingtonit, kanë mbetur të befasuar për mirë nga ky fjalim.
Shkurt, Berisha ka mbetur pa ngushëllim.