Lajme Shqip Wednesday, 17 August 2011 21:20

Tiranë – Kryeministri Sali Berisha kërkoi lirimin e menjëhershëm të katër të rinjve që u ndaluan nga policia duke vendosur postera që në fakt nuk shprehin aspak qendrimin e tyre personal ndaj kryeministrit, por ishin thjesht përsëritja  e radhës e sindromit obsesiv mortor të skenaristit te tyre, zotit Rama, që ushqen dhe ngushëllon vehten, duke imagjinuar fatkeqësi të kundërshtarëve të tij, bëri të ditur sot në mbrëmje zëdhënësja e kryeministrit.