Berisha: Burg përjetë për vrasësit e policëve dhe gjakmarrësit » berisha

Kryeministri Sali Berisha, duke folur gjate nje mbledhje qeverie, ku ka sulmuar programin e PS per vendosjen e takses progresive, duke e cilesuar si marrezine e radhes te kryetarit te opozites.


Comments are closed.