Lajme Shqip Saturday, 29 December 2012 16:24

Tirane – Kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka organizuar në “Pallatin e Brigadave” në Tiranë pritjen e përvitshme të personaliteteve të medias shqiptare.

Ai e cilësoi median si pasurinë më të madhe të vendit.

“Gjatë këtij mandati qeverisës, media ka qenë de facto opozita e shkëlqyer e vendit”, ka deklaruar Berisha.

Ai më pas ka folur për spontanitetin e organizimit të festimeve të 100-vjetorit të Pavarësisë, me ç’rast ka thënë pohuar se askush nuk duhet t’i trembet nacionalizmit shqiptar, i cili është nacionalizmi më qytetar dhe tërësisht i frymëzuar nga vlerat e lirisë.

“Do të ishte e pafalshme që për shkak të barbarive të nacionalizmave të tjerë, të vendosim në të njëjtin shtrat nacionalizmin shqiptar, që nuk bazohet mbi urrejtjen dhe shfarosjen”, ka thënë Berisha.(LajmeShqip.com)