Lajme Shqip Monday, 13 February 2012 14:45

Tiranë – Aktivitetet e planifikuara në Tiranë për ditën e Shën Valentinit nuk do të organizohen.

Në shenjë solidarizimi me banorët e zonave të bllokuara nga bora dhe përpjekjet që po kryen Shtabi i Emergjencave Civile për përballimin e kësaj situate të fatkeqësisë natyrore, Bashkia e Tiranës ka vendosur të anullojë të gjitha aktivitet e parashikuara për nesër, Ditën e Shën Valentinin.

Në ditën e të dashuruarve Bashkia e Tiranës kishte planifikuar disa aktivitete për të rinjtë.

Ndërkohë Bashkia e Tiranës ka ofruar 100 mijë euro për banorët e zonave të bllokuara nga reshjet e borës. Fondi prej 100 mijë eurosh i Bashkisë së Tiranës i jepet Shtabit të Emergjencave Civile.

Bashkia e Tiranës, gjithashtu ofron edhe kapacitete njerëzore për përballimin e situatës në këto zona.