Lajme Shqip Tuesday, 03 September 2013 17:15

Tiranë – Kryetari i Partisë Demokratike i cili mban edhe postin e kryebashkiakut të Tiranës Lulzim Basha përdor punëtorët dhe automjetet e Bashkisë për të hequr simbolet e fundit nga ish godina e selisë së PD-së në rrugën ”Murat Toptani”.

Nga 30 gushti selia e re e kësaj force politike është ish Shtëpia Qendrorë e Ushtrisë./albeu/