Lajme Shqip Monday, 27 January 2014 16:00

Tiranë – Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha akuzoi sot dyshen Rama-Meta për ndërhyrje nëserverin e tatimeve. Duke folur në mbledhjen e gurpit parlamentar të PD-së, Bashaka kerkuar pergjigje për qellimin e ketij akti quajtur prej tij si banditesk.

“Do te diskutojme mbi pasojat qe paraqet jashte ligjit mbajtja e te dhenave te serverit dhe venien para pergjegjesise se autoreve. Grupi i PD-se do te depozitoje ne Kuvend kerkesen per ngritjen e nje komisioni hetimor per shkeljen e legjislacionit per transferimet e paligjshme ne policine e shtetit dhe efektin qe kjo ka per jeten dhe sigurine e jetes se qytetareve. Shteti vdes kur sulmohet dhe bastitset nga vete qeveritaret, ose te ashtu quajtur qeveritare, sepse nuk quhen ata qe dergojne keshilltaret dhe lakejte e tyre per te kopjuar te dhenat”- thaBasha.

Sipas tij, te dhenat e kane vendin vetem ne ate server, pasi kudo tjeter perbejne agresion per sipermarrjen dhe cdo tatim pagues shqiptar. /albeu/